jikso > Obchodní podm.,doprava,GDPR

Obchodní podm.,doprava,GDPR

V souladu se zákonem č. 367/2000 ze dne 14. září 2000 má kupující právo odstoupit od smlouvy do 14 dní od převzetí zboží v případě, že zboží objednal jinak než osobně a bylo mu doručeno libovolnou přepravní službou. Odstoupení od kupní smlouvy ze strany kupujícího není možné při osobním převzetí zboží v místě prodávajícího nebo rozvozu, kde řidič zboží předává a umožnuje rozbalení a prohlédnutí zboží.
 
 
Odstoupení od kupní smlouvy ze strany kupujícího z důvodu špatně uvedeného popisku zboží nebo špatného obrázku není možné. Závazný je vždy název zboží, které si zákazník objednal a potvrdil. Vyhrazujeme si možnost tiskové chyby na našich stránkách.
 
 
Odstoupení od kupní smlouvy se dále řídí zákonem č. 367/2000 v platném znění.
Odstoupení od smlouvy se dle zákona týká pouze koncového spotřebitele.

 

Rozhodne-li se kupující pro odstoupení v této lhůtě, je nutno splnit níže uvedené podmínky:
  • Odeslat prodávajícímu dopis s následujícím textem „Chci jednostranně odstoupit od smlouvy ze dne DD.MM.RRRR,  číslo balíku: xxxxxxxx  a požaduji vrácení uhrazené částky za zboží poštovní poukázkou na adresu:…………. nebo na účet číslo:…………………..."Datum a podpis.
  • Zboží doručit na adresu prodávajícího spolu s přiloženou kopií výše uvedeného dopisu
Zboží odesílané a doručené zpět na adresu prodávajícího:
  • musí byt v původním nepoškozeném obalu
  • nesmí být použité
  • musí být nepoškozené,
  • musí být kompletní (včetně příslušenství, návodu atd.)
  • s originálem záručního listu či dokladu o koupi
 
Neposílejte zboží na dobírku - nebude převzato. Doporučujeme Vám zboží pojistit.
V případě nedodržení některé z uvedených náležitostí má prodávající právo odmítnout vrácené zboží nebo poměrně snížit částku, za kterou bude zboží přijato zpět.
Při splnění všech výše uvedených podmínek pro vrácení zboží Vám peníze za zboží zašleme složenkou nebo převodem na Váš účet a to nejpozději do 14 pracovních dnů po fyzickém obdržení zboží. V případě nedodání kompletního zboží či jinak odporující výše uvedeným podmínkám se termín posouvá do doby dodání plnohodnotného zboží.
V případě nesplnění některé z výše uvedených podmínek nebudeme akceptovat odstoupení od spotřebitelské smlouvy a zboží bude vráceno na náklady odesílajícího zpět
 

DOPRAVA

Poštové záleží na Vámi zvolené platbě. Typ platby navolíte při vyplnění objednávky. Poštovné bude připočteno ke konečné částce za zboží. Dopravu zboží zajišťuje Česká pošta.

 

1) poštou na dobírku (do 3. prac. dnů od odeslání zboží) 119 Kč. POZOR!!! Platí pouze pro zboží z kategorie Péče o tělo Od částky 5000,- je poštovné zdarma

2) poštou obchodním balíkem (1 den od odeslání zboží) 155,- Kč. Od částky 5000,- Kč je poštovné zdarma

3) poštou na dobírku na Slovensko  350,- Kč

4) v případě nákupu Pohárů a medailí pro Most dovoz zdarma, platba v hotovosti při předání zboží

 

Dodací doba

1-14 dnů.


Součástí každé dodávky je faktura.

GDPR - Ochrana osobních dat

Prohlášení o plnění povinností v otázce zachování soukromí a péče osobních údajů. Prohlášení o ochraně osobních údajů Společnost NORDCUP s.r.o., IČO: 250 00 055,(dále jen Společnost) sídlem Obránců míru 2945/3, Most se řídí při zpracování informací o zákaznících platnými zákony České republiky, zejména zákonem o ochraně osobních údajů 101/2000 Sb. Veškeré informace o zákaznících slouží výhradně pro interní potřebu společnosti, kromě nezbytného kontaktu a údajů o adrese, které jsou v případě dopravy zboží předávány přepravním společnostem. Shromažďování údajů Společnost shromažďuje především informace zadané do fakturačních formulářů. Povinnými údaji jsou jméno a příjmení nebo firma, e-mail, telefon, ulice, město a PSČ. Díky tomu jsme schopni Vás přiřadit k Vašemu zákaznickému účtu, který u všech přihlášených uživatelů obsahuje historii nákupů. Použití osobních údajů Osobní údaje o zákaznících shromažďujeme po dobu jejich zpracování. Zákazník může své údaje snadno měnit po přihlášení na stránkách www.jikso.cz Osobní údaje je také možno vymazat z databáze společnosti. Písemné žádosti zasílejte na e-mail: prodejna@nordcup.cz Potřebujeme znát adresu, na kterou máme zboží dopravit, kontaktovat Vás v případě doplňujících dotazů nebo Vám poradit či doporučit produkty naší nabídky. Celkově nám usnadňují komunikaci se zákazníky. Cookies Cookies používáme jen k zajištění služeb e-shopu, nejsou jinak využívána ani zkoumána. V souladu se směrnicemi EU Vás proto na našich stránkách nemusíme obtěžovat požadavkem na souhlas s jejich využíváním. Souhlas s poskytnutím osobních údajů Společnost získává Váš dobrovolný souhlas se zařazením poskytnutých údajů do databáze společnosti a jejich dalším zpracováním registrací na našich stránkách. Jestliže se rozhodnete poskytnout osobní údaje (jakékoliv informace, podle kterých lze identifikovat vaši osobu), buďte ujištěni, že budou použity pouze s cílem podporvat Vás jako našeho zákazníka. 

 © 2006-2007 Insion